Previous slide
Next slide

VOLCAN OF SANTORINI

Volkan är den första öl som är född i Santorini. Det ger dig inspiration och njutning av Santorinis sällsynta smak. Vårt säte är i Fira, Santorini. Volkans ägare är Peter Nomikos, en femte generationens efterföljare av Santorinis vinmakare. Peter är en företagsledare, riskkapitalist och grundare av Grekland Debt Free Inc., en ideell organisation som bildats för att bidra till att minska den grekiska skulden till hållbara nivåer.

Våra två viktiga ingredienser är Santorinian, Santorini Rare Honey och Volkan Lavarock ™ Filter. Vi använder också Citrus Medica från närliggande Naxos.

Sällsynt Santorini Honung är på grund av den mycket korta blomsäsongen. Santorini sällsynta honung skördas en gång om året. denna älskling är extremt sällsynt även på Santorini: i augusti och början av september, utan några blommor kvar, besöker bina hundratals ton druvor som är utspridda i solen för att mogna, som en del av den traditionella metoden att göra Vinsanto, det lokala dessertvinet . Santorini sällsynt honung läggs till i slutet av Volkan bryggnings processen, för att säkerställa att dess smak bevaras, vilket ger vår öl en fin, känslig touch av sötma.