Previous slide
Next slide

SEPTEM MICROBREWERY

Septem Mikrobryggeri ligger i Orologio i kommunen Kimi-Aliveri på ön Evia. Det grundades av kemisten och oenologen Sophocles Panagiotou och ekonomen Georgios Panagiotou och började distribuera sin första sats färsk, opastöriserad öl i juni 2009.

Vårat mål är att förse våra kunder med färska produkter av hög kvalitet genom att dra nytta av den mängd aromer och smaker i malt och humle medan de letar efter de olika smakerna de har att erbjuda.

Ansvarig för design och produktion av våra ölsorter är grekiska oenologen Sofocles Panagiotou. Oenologerna ägnar sitt liv i sökandet efter den perfekta strukturen och balansen för sina viner för att ta fram attributen av sorten, mikroklimatet och skörden. Vi tillämpar samma “oenologiska” filosofi vid bearbetning av bästa kvalitetsmalt och humle för att skapa den distinkt aromen och smaken som kännetecknar Septem öl.

Septem kommer från latin och betyder sju, siffran som representerar skapelsen, vilket inspirerade oss att skapa en mängd olika öl, var och en uppkallad efter en annan dag.